Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Z. Zemberek
Z. Zemberek

AÇLIK SAVAŞ TERBİYE EDER

Yorum

AÇLIK SAVAŞ TERBİYE EDER

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

277

Okunma

AÇLIK SAVAŞ TERBİYE EDER

AÇLIK SAVAŞ TERBİYE EDER

Aşığım diyenler azmış şehvetten,
Evlenmezler, flörtlerle gezmekten,
Bar, pavyon, sokaklarda eğlenmekten,
Çalışmak yok, miras yemek varken,

Hazıra dağ dayanmaz almaz düşmeden,
Gençlik bıkmıyor, usanmıyor, eğlenceden,
Bal damlamıyor, küfürbaz, zehir dillerden,
Çoğu edep, saygı, sabır, iyilik bilmezlerden,
Açlık, savaş terbiye eder, haddini bilmezleri.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Açlık savaş terbiye eder Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açlık savaş terbiye eder şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇLIK SAVAŞ TERBİYE EDER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cem3453
cem3453, @cem3453
16.9.2024 22:43:34

:)
sadece duymuşluk, tecrübe sıfır:))

yaşayan emin ol bunu şiir diye yazmazdı şair, vardır tövbe edenler buralarda da,
istersen onlara sor:))
Fatih5323
Fatih5323, @fatih5323
16.9.2024 18:10:22
5 puan verdi
Şiirinizi okumak büyük bir keyif. Kaleminize ve emeğinize sağlık. Saygılar ve hürmetler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL