Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
maskosu
maskosu
VİP ÜYE

Görmeden Sevdim

Yorum

Görmeden Sevdim

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

335

Okunma

Görmeden Sevdim


Ben seni görmeden sevdim sevgili
Hasretin içimde çözümsüz düğüm!
Vuslatın aradım, evdim sevgili
Kavuşma günümüz bir büyük düğün.

Muradım dünyada ve de ahrette
Yanında bulunmak hüsnü surette
Dua kıl her uzvum olsun gayrette
Hatalara düşüp yemesin sürgün.

Sevmesen sevemem bilirim mutlak
Bana kalsa zahir olurum helak
Bırakma elimi şefkatinle bak
Gözün üzerimde dursun her öğün.

Garibi ümitli, korkusu da var
İçinde azılı, güçlü canavar
Yardım kıl araya çekilsin duvar
Kazanmak, kaybetmek için gün bugün…

Salih Yıldız...


16 09 1959 - 16 09 2024

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Görmeden sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmeden sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Görmeden Sevdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL