Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

YAKIŞIR.

Yorum

YAKIŞIR.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

246

Okunma

YAKIŞIR.

YAKIŞIR.


Olmuşsun içimde acıyla bir sızı.
Yas tutar şiirlerim dörtlük heceler.
Unuttum çoktan ben baharı yazı.
Sevenlere yakışır geçen geceler.


Seninle gözüme bir şeyler oluyor.
Bahçemde gülün yaprağı kuruyor.
Gönlümde yüreğim seni soruyor.
Sevenlere yakışır geçen geceler.


Şiirlerimi okurum ismini sora sora.
Önümden kuşlar geçiyor sıra sıra.
Özlerim canım çok ağlarım bu ara.
Sevenlere yakışır geçen geceler.


Fehmi.
Aşkı yaşayanlar özlemi çok iyi bilir.
Bakarsın yıldızlara seni senden alır.
Kapıların açılır hayaliyle sana gelir.
Sevenlere yakışır geçen geceler.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yakışır. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakışır. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKIŞIR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL