Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

ELLER SARDI

Yorum

ELLER SARDI

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

462

Okunma

ELLER SARDI

ELLER SARDI

ELLER SARDI
Ölesiye sevdim aşk sanki nardı
Sinesi yastığım kokusu hardı
Yüreğimin özü içinde zardı
Yosun tuttu yollar hâlâ beklerim

Onsuz bir hayatla dünya dar gelir
Ellere gül gelir bana har gelir
Nazlı yar elinde ah u zar gelir
Yosun tuttu kollar hala beklerim

Göz göz oldu işler hem de ten deldin
Hiç yakın olmadın ve de hep eldin
Ne Azrail geldi ne de sen geldin
Yosun tuttu sallar hala beklerim

Haşim CAN – ( 226 ) – 2008

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Eller sardı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eller sardı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLER SARDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL