Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

ÖLÜM GELDİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

182

Okunma

ÖLÜM GELDİ

Ölüm geldi

Sana demedimmi dünya yalan
Bak işte başa ölüm geldi
Gerçek dünya ahirette olan
Al işte başa ölüm geldi

İnsan olmaz ölüme gidenlerin
Can kalmaz ölüp gidenlerin
Nerde diye sordum yarenlerin
Düşün işte başa ölüm geldi

Ölüm olmasaydı insan olmazdı
Kumlar dolmasaydı vefa olmazdı
Binlerçe insan neden ise azdı
Beklemektik anda ölüm geldi

Bir fatiha oku ruhlara
Rahmet okunur ölenlere
Deme sakın burasi benim diye
Nice zenginlere ölüm geldi

küçük şair can yürek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM GELDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL