Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

AŞKKŞA

Yorum

AŞKKŞA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

256

Okunma

AŞKKŞA

Aşk sözünün tersi kşa
Kşa aşksızlık

Aşksızlık nefret değil
Nefretsizlik aşk değil

Aşk yokluğu aşksızlık
Nereye kadar
Sıfıra kadar

Sıfıra yaklaşırken ayağı takılıp düşen
Daha ileriye gidemeyen

Nefret yokluğu nefretsizlik
Nereye kadar
Sıfıra kadar

Sıfıra yaklaşırken ayağı takılıp düşen
Daha ileriye gidemeyen

Sıfıra yaklaşıklıklar geriye döner
Tetikler aşkı sevda

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkkşa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkkşa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKKŞA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL