Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Resul uzun
Resul uzun

Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin

Yorum

Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

294

Okunma

Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin

Oyuncakmı sandın aşkı sevda
Böldürdün güzelim tatlı rüyayı
Sevemedim gitti zaten dünya
Ne sevdiğin belli ne sevmediğin

Haykırdım sevğimi nara atarak
Gözlerimi gözlerine bakarak
Kalbimi kırıyon kapris yaparak
Ne sevdiğin belli ne sevmediğin

Görmeyince gözün beni ağlardı
Aklım firar etti sana bağlandı
Keremden farksızım yürek dağlandı
Ne sevdiğin belli ne sevmediğin

Her zamanki yerin içimde solda
Birgün ölür isem düşersem yolda
Olsun be güzelim sen mutlu olda
Ne sevdiğin belli ne sevmediğin

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne sevdiğin belli ne sevmediğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL