Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
etkin gs
etkin gs

HEPİ TOPU

Yorum

HEPİ TOPU

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

193

Okunma

HEPİ TOPU

Bir şiirim
Okuması güzel
Okuyana güzel
Ve özel

Kalemim ifade
Gönlüm müsade ederse
Müdafa ederim beyaz sayfalara cümlelerle

Herşey bir söz bir ses bir eda
Gebe bir karnın yediği güzel bir tekme gibi
Doğarken ağlayan ifadeye ne demeli
Anne hakkı çok önemli değilmi

Hayat hepi topu bir nefes
Dünya çok güzel bir kafes
Kaç alem yaşıyor kardeş
Ne kadar mukaddes

Doğduk büyüdük yaşlanıyoruz
Gelen gidenler
Olan bitenler
Doğmadan ölenler oldu değilmi
Toprağın altına göçü bekleyen bir canın var işte








Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hepi topu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepi topu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEPİ TOPU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL