Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Tigem0663
Tigem0663
VİP ÜYE

Allahım filistini sen kurtar

Yorum

Allahım filistini sen kurtar

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

175

Okunma

Allahım filistini sen kurtar

Allah’ım, senden yalvararak diliyorum;
Halimi bir tek sana arzediyorun
Ey gizliyi bilen!
Ey göğü kudreti ile bina eden!
Yokmudur şu yetimlere ses veren
Ey yeri izzeti ile döşemiş olan!
Neden çürüktür insan 
Allahım sesime ses verenimsin
Şükür etmeyen Rabbini ne bilsin
Zalim Kullarını helak et kökü silinsin

Ey temiz olanların korkusunu gideren!
Ne olur bizim kirimizi siliversen
Ey celalini nur merkezi kılan
Şimdi filistinde yakılır her bir insan
Bana Zalime taş atacak kol ver
Dostun acısını hisseden kalp ver
Zalime dur diyecek cesaret ver
Ey Yusuf’u kölelikten kurtaran
Senden başka kalmadı Mazlumu duyan
Ne olur şu Filistinide esaretten kurtarsan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Allahım filistini sen kurtar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allahım filistini sen kurtar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allahım filistini sen kurtar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL