Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Burhanettin yazıcı
Burhanettin yazıcı

GİBİ.

Yorum

GİBİ.

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

267

Okunma

GİBİ.

Ölmek yaşamak gibi
Uçmak ruhun bedenden ayrılması gibi.
Sevinmek elveda olmak gibi
Gözyaşı selde kaybolmak gibi.
Daglar üzerimde örtü yarın olmamak gibi.
Tren sesiyle uyanmak ayrılmak gibi.
Sevmek elleri bırakmak gibi.
Hayal aleminde gibiyim,gibi.
Yaşamak bu işte.
Yaşıyamamakta.
İster yaşa.
İster yaşama.
Kaderde ne varsa odur.
Yaşanacaklar bu dünyada hayal ürünüdür.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gibi. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gibi. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİBİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
23.8.2024 00:09:36
5 puan verdi

duygu yüklü çok harika bir gönül sesiydi dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL