Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

❤️ kalpsiz Yar

Yorum

❤️ kalpsiz Yar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

194

Okunma

❤️ kalpsiz Yar




Yarama elin bile değmedi
Gül kokulu rüzgarların gelmedi
Nazın benden neşeni esirgedi
Neyleyim ben sensiz gibi vefasız yarı

Çimenimde papatyalar bitmedi
Bahçemde serçelerin ötmedi
Verdiğin çileye ömrüm yetmedi
Neyleyim ben senin gibi kalpsiz yarı



15 Mayıs 2022
Saat;14.00

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
❤️ kalpsiz yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ❤️ kalpsiz yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
❤️ kalpsiz Yar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL