İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ce
cemalcelik

Cehennem azabı

Yorum

Cehennem azabı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

146

Okunma

Cehennem azabı

Çok yakar cehennem azabi
Şeytana kanma Müslüman
Ahiret yurdunu düşün
Pervane ol, dön Rabbimin uğruna
Teslim olmadan olmaz
Bu hayat biter kalmaz
Teslim ol yaradana
Yalan dünya bu
bel bağlanmaz
Bitecek günler için
Ahiret sınavı terk edilmez

13.08.2024 Salı Saat: 15: 06

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cehennem azabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cehennem azabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cehennem azabı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL