İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ce
cemalcelik

Güzeller İçinde Sen Teksin Yarim

Yorum

Güzeller İçinde Sen Teksin Yarim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

131

Okunma

Güzeller İçinde Sen Teksin Yarim


Yıldızı parlatır sıcak bakışın
Aynayı çatlatır kipriğin kaşın
Kışlari yaz eder bir tek gülüşün
Güzeller içinde sen teksin Yarim

Tüm güllerin kokusu tek sende var
Hanımelim, karanfili kim arar
Bütün güller senden almış kokuyu
Guzeller içinde sen teksin Yarim

Gülüşünle bahar gelir yaz gelir
Güzelliğin ne söylesem az gelir
Her gün kızsan bile bana naz gelir
Güzeller içinde bir tane Yarim

Cennetin gülüdür zülfün her teli
Bakışın gülüşün mest eder beni
Kalbimden vuruldum görünce seni
Güzeller içinde bir tane Yarim

18.08.2023 Cemal ÇELİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güzeller içinde sen teksin yarim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzeller içinde sen teksin yarim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güzeller İçinde Sen Teksin Yarim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL