Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

VATAN İÇİN ÖLECEĞİM

Yorum

VATAN İÇİN ÖLECEĞİM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

167

Okunma

VATAN İÇİN ÖLECEĞİM

Beni bana sormayın bugün
BEN VATAN İÇİN ÖLECEĞİM
Vatanımla herşey düzgün
BEN BAYRAK İÇİN ÖLECEĞİM

Elveda güzel bacıma
Helal olsun gardaşıma
Kanlar bulaşır gözyaşıma
BEN VATAN İÇİN ÖLECEĞİM

Selam olsun güzel yurduma
Canlar kurbandır sana
Yürekler sevdalıdır ona
BEN MİLLET İÇİN ÖLECEĞİM

Türk doğdum müslüman oldum
Canımla bir yoluna geldim
Türkiyem senin canım vereydim
TÜRKİYE İÇİN ÖLECEĞİM

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vatan için öleceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan için öleceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VATAN İÇİN ÖLECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL