Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar

UNUTMADIM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

133

Okunma

UNUTMADIM

O kadar sana bağlandım
Gülüm seni UNUTMADIM
Sen yokken seni aradım
YARİM SENİ UNUTMADIM

Gezdiğin yerlere baktım
Oturdum hayaline daldım
Dönemeyeceksin anladım
SEVDİĞİM SENİ UNUTMADIM

Mevlaya adınla dualar okurum
Sen yoksun ben hep yanarım
Şimdi dertli aşık oldu adım
CANANIM SENİ UNUTMADIM

Seviyorum sensiz olmuyor
Yüzüm sensiz gülmüyor
Duman başımdan gitmiyor
VALLAHİ CANIM SENİ UNUTMADIM

Sorarım seni tanıdıklarıma
Söz söylenmez seven adama
Daha seviyorum seni galiba
BİLLAHİ GÜLÜM SENİ UNUTMADIM

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutmadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL