Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

Yorum

GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

192

Okunma

GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

Gördüm giderim hey hey

Bana dünya tuzak kurmadan
GELDİM GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY
Can ateşten odun olmadan
YANDIM GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

Bana aşktan soru sorma
Yalandan bir divan kurma
Burası yalandır unutma
BİLDİM GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

Dünyadan güzel olsa kızları
Öldürür gider bizi nazları
Nede olsa çoktur paraları
ÖGRENDİM GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY

Öldüm demekle ölünmez sarayda
Gerçek olan bilinir dünyada
Yalan olan beli olacaktı orada
GÖRDÜM BİLDİM GİDERİM HEY HEY

Dünya fanidir temeli bozuk
Bak çalıyor gazel bizlere islik
Dünyada geçerli olur bu dostluk
KONUŞTUM BİLDİM ÖGRENDİM HEY HEY

küçük şair can yürek

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gördüm giderim hey hey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gördüm giderim hey hey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖRDÜM GİDERİM HEY HEY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL