Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

SUSMA.

Yorum

SUSMA.

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

211

Okunma

SUSMA.

SUSMA.

Kederlendim boyun eğdim yazıma.
Benim gönlüme sen bir huzur eyle.
Gelip baksan gülüm beni yüzüme.
Terk edip zalim olur gidersin böyle.


Olmazsan sen ben nasıl güleyim.
Bırakıp gidersen boş kalır yüreğim.
Olmaz senden başka bir dileğim.
Susma artık canım bir şeyler söyle.


Olmuşum yetim öksüz çocuklar gibi.
Kalbimin sendin gerçek olan sahibi.
Terk etme ölürüm bulamam ki tabibi.
Sitem etme aşkım sen bir daha öyle..


Fehmi.
Ağlarım şimdi görsen yavaş yavaş,
Seninle yüreğimde veriyorum savaş,
Ne dostum kaldı ne candan arkadaş,
Mutluydum kalbimde senin sevgiyle.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Susma. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susma. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSMA. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL