Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
evren ve ben
evren ve ben

NASIL OLUPTA SINIRLARIMIZ AŞILIYOR

Yorum

NASIL OLUPTA SINIRLARIMIZ AŞILIYOR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

259

Okunma

NASIL OLUPTA SINIRLARIMIZ AŞILIYOR

NASIL OLUPTA SINIRLARIMIZ AŞILIYOR
ANLAM VEREMİYORUM BUNA
SINIRLARIMIZI AŞAN İNSANLAR KİM
İÇLERİNDE MİLİTANLAR TERÖRİSTLER
SİLAH VE UYUŞTURUCU KAÇAKÇILARI CİRİT ATIYOR
NASIL OLUPTA MİLİTANLAR TERÖRİSTLER
YURDUMUZDA FAALİYETLERİNİ
YERİNE GETİRE BİLİYOR
YURDUMUZA
KAÇAK YOLLA GETİRİLEN
ÇEŞİTLİ MARKA SİLAHLAR
UYUŞTURUCULAR
ALKOLER SİGARALAR
GIDALAR
NASIL OLUPTA EL ALTINDAN
SATILA BİLİYOR
YURDUMUZ ADETA FUHUŞ BATAĞINA DÖNDÜ
YABANCI UYRUKLU KADINLARIN BİR BÖLÜMÜ
FUHUŞ FAALİYETLERİNİ NASIL OLUPTA SÜRDÜRE BİLİYOR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl olupta sınırlarımız aşılıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl olupta sınırlarımız aşılıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL OLUPTA SINIRLARIMIZ AŞILIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL