Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

BİLESİN BEN GİBİ KİMSELER SEVMEZ

Yorum

BİLESİN BEN GİBİ KİMSELER SEVMEZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

178

Okunma

BİLESİN BEN GİBİ KİMSELER SEVMEZ

BİLESİN BEN GİBİ KİMSELER SEVMEZ

Bilesin ben gibi kimseler sevmez
Yüreğin hazır mı mutlu olmaya
Ayrılık illeti bize gelemez
Varmısın yeniden aşk yaşamaya

Kalbime bir girsen daha çıkmazsın
Saraylar verseler inan kanmazsın
Bir başka gönüle dönüp bakmazsın
Varmısın yeniden aşk yaşamaya

Sevdâmız dillenir asırlar boyu
Sevgimiz sevene olur aşk koyu
Huzûru yaşarız biz ömür boyu
Varmısın yeniden aşk yaşamaya

Turgay Kurtgün 24 / 07 / 2024

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilesin ben gibi kimseler sevmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilesin ben gibi kimseler sevmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLESİN BEN GİBİ KİMSELER SEVMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL