Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halim
Halim

Namaz

Yorum

Namaz

( 8 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

4,5

Puan

276

Okunma

Namaz

Namaz, “dinin direğidir
Gönlün çiçeğidir
Onu gönülünden
Söküp koparan kılmayan
Susus bırakan duasız bırakan
İnsanlara yar olurmu
Derman olurmu
Bülbül gülsüz
Gül bülbülsüz olurmu
Namaz aşıkların diyarıdır
Hakka sevdalıların
Hakka aşıkların
Diyarıdır
Nur cemaline
Aşk ateşi ile yanânların
Diyarıdır
Ve secde hali
Aşığın rabbine
Dertlerini arz ettiği
Haldır Namaz kılanlara candır
Aşıklara heyecandır
Ne mutlu kılanlara





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

88% (7)

1.0

12% (1)

Namaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Namaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Namaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL