İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Oktay Güvener
Oktay Güvener

Hediye

Yorum

Hediye

2

Yorum

22

Beğeni

0,0

Puan

1489

Okunma

Hediye

Hediye

Kurur gider susuz kalan bahçe,
İsmini anmazsam isyana durur lehçe.
...............................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hediye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hediye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hediye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
19.7.2024 21:15:44
Değerli üstadım harika bir şiir. Yazan kalemi tebrik ediyorum ve yürekten kutluyorum. Yüreğinize, gönlünüze ve emeğinize sağlık. Selam ve saygılarımla hayırlı akşamlar dilerim..
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
18.7.2024 15:40:16
Üstadımın şiirine ithafen yazılmıştır.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL