Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Servet Bardak
Servet Bardak

Kime Ne

Yorum

Kime Ne

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

282

Okunma

Kime Ne

Kime Ne

Sağırmışım
Ben körmüşüm
Fakirmişim
Kime ne
.
Şairmişim
Şiirmişim
Şiarmışım
Kime ne
.
Dağlarmışım
Bağlarmışım
Çağlarmışım
Kime ne
.
Deliymişim
Veliymişim
Aliymişim
Kime ne
.
Çizmişmişim
Yüzmüşmüşüm
Gezmişmişim
Kime ne
.
Hastaymışım
Yastaymışım
Pastaymışım
Kime ne

Servetmişim
Seroymuşum
Saç yolmuşum
Kime ne
.
Servet BARDAK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kime ne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kime ne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kime Ne şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL