Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Seyyal TANIR
Seyyal TANIR

KAYBEDİLMİŞ GEÇMİŞ-KAZANILMIŞ GELECEK

Yorum

KAYBEDİLMİŞ GEÇMİŞ-KAZANILMIŞ GELECEK

( 10 kişi )

0

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

397

Okunma

KAYBEDİLMİŞ GEÇMİŞ-KAZANILMIŞ GELECEK

KAYBEDİLMİŞ GEÇMİŞ-KAZANILMIŞ GELECEK

Unutulmuş bir acıdan başlıyordu mutluluk…

ruhunu teslim etmiş umudun kesildiği yerde son buluyordu kaygılar.

Soyunuyordu olumsuz düşünceler alışılmış çaresizlikten…

Günah rengi düşlerden arınıyordu bölük pörçük uykular.

Ölmeden olmuyordu insan,
olmayan ne bilecek..!

Kaybedilmiş geçmişin tecrübe adı verilen birikimlerinden oluşuyordu; kazanılması muhtemel gelecek…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Kaybedilmiş geçmiş-kazanılmış gelecek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybedilmiş geçmiş-kazanılmış gelecek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYBEDİLMİŞ GEÇMİŞ-KAZANILMIŞ GELECEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL