Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İsmail  SAĞIR
İsmail SAĞIR

ORMAN YAKAN HAİNDİR

Yorum

ORMAN YAKAN HAİNDİR

( 6 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

322

Okunma

ORMAN YAKAN HAİNDİR

ORMAN YAKAN HAİNDİR

ORMAN YAKAN HAİNDİR
Her ne sebep ile olursa olsun,
Ormanları yakan haindir hain!
Gören ihbar etsin devletim bulsun,
Ormanları yakan haindir hain!

Doğadaki canlı ve cansızları,
Acımadan yakan vicdansızları,
Asmalı bu zalim imansızları,
Ormanları yakan haindir hain!

Orman kenarına şişe fırlatan,
İzmarit atarak alev parlatan,
Korkudan salağa yatan şarlatan,
Ormanları yakan haindir hain!

Anızı yakarken havalar yelli,
Sahili yakanın amacı belli,
Suçluyu ararsan elektrik teli,
Ormanları yakan haindir hain!

Sağırozan der ki bu da bir terör,
Orman yakanlara kör olmayın kör,
Ülkene sahip çık suçluları gör,
Ormanları yakan haindir hain!
Şair: İsmail SAĞIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Orman yakan haindir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Orman yakan haindir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ORMAN YAKAN HAİNDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
30.6.2024 16:57:35
5 puan verdi
ormanlarımız adına derin anlam ve anlatımı ile duyarlılık dolu çok harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
Etkili Yorum
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
30.6.2024 16:47:13
Elbette öyle veya böyle ormanı yakan yanmasına sebep olan haindir, zamanında ecdat yaş kesen baş keser diyerek ormana verilen değeri göstermiştir. Bugün ecdat ecdat diye çığlıklar atılmasına rağmen yanan ormanların yerine otel dikenler kimler acaba yoksa uzaydan mı? geldiler.
Yakanların yanında bunlar ne olması gerekiyor acaba tebrikler kaleminiz daim ilhamınız bol olsun. Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL