Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

ACIMASIZ YILLAR ACIMADI BANA 1278

Yorum

ACIMASIZ YILLAR ACIMADI BANA 1278

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

363

Okunma

ACIMASIZ YILLAR ACIMADI BANA 1278

ACIMASIZ HAYAT
MUHTAÇ ETTİ BENİ
VEFASIZ KULLARA
HAYAT YOLUNDA BOYNU BÜKÜK
YÜRÜYÜP DURUYORUM
BİR BİLİNMEZLİĞE DOĞRU
ÖMRÜM BOŞ YERE GELİP GEÇTİ
HELAK ETTİM GENÇLİĞİMİ BOŞ YERE
ACIMASIZ YILLAR ACIMADI BANA
AH GENÇLİĞİM AH NEREDESİN

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Acımasız yıllar acımadı bana 1278 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acımasız yıllar acımadı bana 1278 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIMASIZ YILLAR ACIMADI BANA 1278 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL