Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE

Yorum

İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

242

Okunma

İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE

İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE

İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE

Bu dünya bir yana bende bir yana
Gideceğiz can bedenle bir yana
Yüreğim hasret kalacak nazli yara
İNŞALLAH SEVDAM KALIR YÜREĞİMDE

Toplanır dostlar gelir elvedaya
Önce bende veda ederim bu dünyaya
Uykundan uyan zaten bu bir rüya
İNŞALLAH İMANIM KALİR KALBİMDE

Sonnefes söylemezse bu diller
Bülbül olsan boşuna öter
İman isdiyorsan ilim göster
İNŞALLAH İMANIM DURUR YÜREĞİMDE

Ölümden sonrası gelir aklıma
Toprak düşer benim bahtıma
Elveda ederim eşime dostuma
İNŞALLAH VEFA KALIR SEVDİKLERİMDE

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İnşallah imanım kalır kalbimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnşallah imanım kalır kalbimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNŞALLAH İMANIM KALIR KALBİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL