Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

ADİM OLMUŞ AHIRZAMAN ŞAİRİ

Yorum

ADİM OLMUŞ AHIRZAMAN ŞAİRİ

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

ADİM OLMUŞ AHIRZAMAN ŞAİRİ

ADİM OLMUŞ AHIRZAMAN ŞAİRİ

AHİRZAMAN ŞAİRİ

Ölüm gelmeden bir şiir yaz
Bu ölüme davet değildir elbet
Yürekler yarali bir çare yaz
Bunlar derde deva değildir elbet
Adim olmuş AHİRZAMAN ŞAİRİ
İsmimle değil bunla çağirlar beni

Teseli çare neye gerekiyor
Önce insan olmak gerekiyor
Yukarıda Allah niyeti görüyor
Herşey rağmen insanlar bilmiyor
Adim olmuş DERTLERİN ŞAİRİ
İsmimle değil bunla anarlar beni

Hayat son bulmaya çok yakın
Ölmeden canlar Mevlaya gelin
Allah diyerek ona varın
Gerçek sevdayı MEVLADA GÖRÜN
Adim olmuş ÇARELERİN ŞAİRİ
İsmimle değil bunla çağrilar beni

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Adim olmuş ahırzaman şairi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adim olmuş ahırzaman şairi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADİM OLMUŞ AHIRZAMAN ŞAİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL