Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

SESLEN SESLEN GELİR ORHAN

Yorum

SESLEN SESLEN GELİR ORHAN

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

166

Okunma

SESLEN SESLEN GELİR ORHAN

Bir mezara gidip geldim
Şimdi ne olur halim dedim
Bir duayla niyaz eyledim
Ben Mevlaya şükür eyledim
SESLEN SESLEN DUYARSIN
BİR FERYAD SEN UYARSIN
Gün gelince sen olacaksın
Oraya sende konulacaksın

Öldü diye unutmayın beni
SESLEN SESLEN GELİR ORHAN
Dostum varsa unutmaz beni
Dua et ANLAR ORHAN

Rüyam döndü kabusa
Can bedenden çikar sonra
Melekler gelir insan yanına
Söyler bu yer senindir burda
SESLEN SESLEN DUYULUR
AZAP ÇEKENLER SON BULUR
Gün gelince herkes ölür
İnsanoğlu mezara götürülür

Unutmayın dostlar asla beni
SESLEN SESLEN GÖRÜR ORHAN
İnsan evi bilmelidir mezari
OKU OKU DUYAR ORHAN

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seslen seslen gelir orhan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seslen seslen gelir orhan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESLEN SESLEN GELİR ORHAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL