Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

ZALİMLER

( 10 kişi )

2

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

331

Okunma

ZALİMLER

ZALİMLER

Onca garip sahipsiz!
Gaddardır o zalimler
Zulüm yapar hainler!
Kan akıtıyor zalimler!

ZALİM SONU
Zulüm baskı bitecek!
Bitecek tüm zulümler
Alem, huzur bulacak!
Zalim sonu, yakın dır!

KAFİRLER
Hile yapmada rakipsiz
Çok acımasız zalimler,
Çok gaddardır hainler,
Kan döküyor o kafirler!

REZİL Bİ HAYAT
İçki, fuhuş ve eğlence!
Rezil ömür kötü hayat!
Hiç bitmiyor zevki sefa,
Çok kötü rezil bi hayat!

İŞGALCİ ABD
İşgalci İsrail, Siyonist iti
Irak’a yerleşti, ABD piçi!
İşgalci ABD kanlıca biti!
Cami duvarına işer o iti.

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Zalimler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zalimler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZALİMLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fatih5323
Fatih5323, @fatih5323
13.6.2024 18:56:22
5 puan verdi
Şiirinizi hayranlıkla okudum. Teşekkürler şairim. Emeğinize, yüreğinize ve Kaleminize sağlık. Saygı ve hürmetlerimle.
Recai-2261
Recai-2261, @recai-2261
13.6.2024 10:58:01
5 puan verdi
Emeğinize ve güçlü kaleminize sağlık. Teşekkürler Üstadım, saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL