Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

BİR ZAMANLAR VATANIMIZ İŞGAL ALTINDA İKEN 1253

Yorum

BİR ZAMANLAR VATANIMIZ İŞGAL ALTINDA İKEN 1253

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

326

Okunma

BİR ZAMANLAR VATANIMIZ İŞGAL ALTINDA İKEN 1253

BİR ZAMANLAR VATANIMIZ İŞGAL ALTINDA İKEN
NELER OLUP BİTTİ
NE İHANETLER YAŞANDI
KİM NE KAZANDI NE KAYBETTİ
GARNİZONLAR TERSANELER KAPATILMIŞ
ORDULARIMIZ DAĞITILMIŞ SİLAHLARIMIZA
MÜHİMMATIMIZA EL KONULMUŞ
KIZLARIMIZ KADINLARIMIZ TACİZE TECAVÜZE UĞRATILMIŞ
Bİ YANDAN PADİŞAH YANDAŞLARI ÖTE YANDAN
KUVAYİ MİLLİYECİLER ARASINDA HALK İKİYE BÖLÜNMÜŞ
Bİ YANDAN VATANIN KURTULUŞU İÇİN
MÜCADELE EDEN İNSANLAR ÖTE TARAFTAN
PADİŞAHI DÜŞMAN İŞGALİNİ SAVUNANLAR
VATANA İHANET EDİP
DÜŞMAN İLE İŞ BİRLİĞİ YAPARAK
KUVAYİ MİLLİYECİLERİ DÜŞMANA İHBAR ETMİŞ
DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE
HALA PADİŞAHI DÜŞMAN İŞGALİNİ
SAVUNANLAR VAR ARAMIZDA

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir zamanlar vatanımız işgal altında iken 1253 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir zamanlar vatanımız işgal altında iken 1253 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ZAMANLAR VATANIMIZ İŞGAL ALTINDA İKEN 1253 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL