Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Z. Zemberek
Z. Zemberek

UYUYANLAR UYANSIN

Yorum

UYUYANLAR UYANSIN

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

236

Okunma

UYUYANLAR UYANSIN

UYUYANLAR UYANSIN

Hainlerde niyet art niyet oluyor
Gözler kör, kulaklar sağır oluyor,
Yalanlar, iftaralar özgürlük oluyor,
Vatana ihanet kahramanlık oluyor,
Uyuyanlar uyansın, güvensizlik artıyor.

Dürüstlük, vatanseverlik suç oluyor,
Doğrular-yanlış, yanlışlar doğru oluyor,
İt terörü, çocukları kadınları parçalıyor,
İt besleyenler masumları suçlu sayıyor,
Uyuyanlar uyansın, huzursuzluk artıyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Uyuyanlar uyansın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyuyanlar uyansın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UYUYANLAR UYANSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL