Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

DÖNECEK OLURSAN SEN BANA BİR GÜN

Yorum

DÖNECEK OLURSAN SEN BANA BİR GÜN

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

224

Okunma

DÖNECEK OLURSAN SEN BANA BİR GÜN

DÖNECEK OLURSAN SEN BANA BİR GÜN

Dönecek olursan sen bana bir gün
Yoluna güllerden halı sererdim
Hayâtı paylaşmak benimle bir gün
Yoluna aşk dolu ömür sererdim
Yoluna huzurdan ömür sererdim

Verdiğin sözleri tutmak istersen
Küllenen közleri yakmak istersen
Benimle berâber ölmek istersen
Yoluna aşk dolu ömür sererdim
Yoluna huzurdan ömür sererdim

Başlasın sevdâmız dersen sevgiden
Kalbimiz coşsun hep her gün yeniden
Harlasın sevgimiz dersin inceden
Yoluna aşk dolu ömür sererdim
Yoluna huzurdan ömür sererdim

Turgay Kurtgün 30 / 05 / 2024

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dönecek olursan sen bana bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönecek olursan sen bana bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖNECEK OLURSAN SEN BANA BİR GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL