Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs

SİNSİDİR HAİN GÜÇLER

Yorum

SİNSİDİR HAİN GÜÇLER

( 8 kişi )

0

Yorum

16

Beğeni

4,9

Puan

339

Okunma

SİNSİDİR HAİN GÜÇLER

SİNSİDİR HAİN GÜÇLER

Hain insan arsız olur!
Hilecidir sahte yüzler,
İşin sonu kötü berbat,
Sinsidir o hain güçler!

O zalimler zulmediyor
Şeytanidir sinsi hisler!
Sahtekardır hilebazlar
Sinsidir o hain güçler!

Hile, hurda tüm işleri!
Çok sahtedir tavırları,
Sahtekarca davranışı
Sinsidir o hain güçler!

Bozuk olur bütün işler
Kurt olurda bizi dişler!
Sakattır o yolsuz işler!
Sinsidir o hain güçler!

Bilinmez ki neler olur?
Bitmiyor ki o zulümler
Haramı yer inci dişler,
Sinsidir o hain güçler!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

88% (7)

4.0

12% (1)

Sinsidir hain güçler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sinsidir hain güçler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİNSİDİR HAİN GÜÇLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL