Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
CEMO
CEMO

SEVDİM

Yorum

SEVDİM

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

238

Okunma

SEVDİM

Birşey saklamıyor gözlerim senden
Gönül penceremi açarak sevdim
Aşkla bahsediyor sözlerim senden
Kalbimin sultanı seçerek sevdim

Öyle zarifsin ki bir hoşum bir hoş
Şarap içmiş gibi sarhoşum sarhoş
Sevgiye muhtaçsan kollarıma koş
Çarpıldım kendimden geçerek sevdim

Ömrünün sahibi olmak isteyip
Her yere seninle gelmek isteyip
Huzuru koynunda bulmak isteyip
Hayal aleminde uçarak sevdim

Cem Filiz

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL