Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Selami TIRAŞLAR
Selami TIRAŞLAR

ZORLADI BENİ

Yorum

ZORLADI BENİ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

359

Okunma

ZORLADI BENİ

ZORLADI BENİ

Sokakta gördüğüm gizemli çıkın
Soğukta kalmaya zorladı beni
Gönlüm üşüyünce sabaha yakın
Kapını çalmaya zorladı beni

Halim kör şeytanın gözüne battı
İyi niyetime fesatlık kattı
Kapın açılmadı bacadan attı
Beraber olmaya zorladı beni

Ne hayalin vardı ne canlı cismin
Seslendim de bir an unuttum ismin
Tam çıkacaktım ki duvarda resmin
Arayıp bulmaya zorladı beni

Hani bir söz var ya oldukça veciz
Kendini kaybeden kalırmış aciz
Çık gel aşk insanı eder mi taciz
Aklını almaya zorladı beni

Kaçışın korkaklık koydu adını
Kaçtıkça kaçırdı işin tadını
Kader naz çekmedi başka kadını
Üstüne salmaya zorladı beni

Selami Tıraşlar
27.05.2024

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zorladı beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zorladı beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZORLADI BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL