Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

DAMLA SELDEYDİ

Yorum

DAMLA SELDEYDİ

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

328

Okunma

DAMLA SELDEYDİ

DAMLA SELDEYDİ

DAMLA SELDEYDİ

Gözlerinden akan damla seldeydi
Anlamadım bilsem gönlün eldeydi
Gelmedi bir türlü haber teldeydi
Ömrüm bağlı pamuk ipliği ile

Yaktığın garibin sinesi bağrı
Kulağına gitmez yaptığım çağrı
Diner sanma sensiz yürekte ağrı
Ömrüm bağlı pamuk ipliği ile

Sıkıntı olursa keder dağılmaz
Sırtında yük varsa yokuş ağılmaz
Sevdiğin istemez teke sağılmaz
Ömrüm bağlı pamuk ipliği ile

Çektirdiğin çile üstüne çile
Yeter oldun başka dilekler dile
Her yolu denerler işleri hile
Ömrüm bağlı pamuk ipliği ile

Sevdam hallerimden anlamaz oldu
Sarmadın sinemi dertlerle doldu
Haberinle Haşim baş da saç yoldu
Ömrüm bağlı pamuk ipliği ile

Haşim CAN – ( 550 ) - 17 / 06 / 2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Damla seldeydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Damla seldeydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAMLA SELDEYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL