Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

sustum

Yorum

sustum

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

203

Okunma

sustum

sustum

sustum

bak yine senin
özlemini çeke çeke
aşkımı sana söylemeden
senden karşılık beklemeden
sevgimi çogaltarak
seni seve seve sustum

aşkın bana haram
oldugunu bildigim halde
bilerek kendimi ateşe
atım
ben sevdana doyamadım
sense bana dünya
hep burnumdan getirdin
ne söyledinse sineye çektim
seni kırmak için
sadece sustum

kıran sen oldun
deli gibi seven
ben oldum hep
sevgiden anlamayan sen
sevdamı üstünden
eksik etmeyen ben oldum
boş gözle bakan sen
yolunu gözleyen ben oldum
hem sevdim hem sustum

19 38 04 01 2021

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sustum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sustum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sustum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL