İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Sezer Sözer
Sezer Sözer

EL DESE SEVEMEM

Yorum

EL DESE SEVEMEM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

253

Okunma

EL DESE SEVEMEM

Ellerini ellerimden çekme bir tanem
Seni yamacımdan ayrı düşünemem
Kimsem kalmadı aşkı da kaybedemem
Gel desen gelirim el dese gidemem

Senin gibi bende seni terk edemem
Sen acı vermiştin ben sana kıyamam
Seni hiç bir eylemde kötüleyemem
Senle yüzüm güler el dese gülemem

Gözlerini gözlerimden kaçırma bir tanem
Güzel yüzünü yüzümden çevirme istemem
Gidince yokluğunla nasıl başa çıkayım?
Sen kal desen kalırım canım el dese kalamam

Sevdalıyım senin sevginden vazgeçemem
Ben dönek gibi sözümden cayıp dönemem
Bir kalemde her şeyi kolayca silemem
Sen sev desen severim el dese sevemem

Sezer Sözer

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

El dese sevemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz El dese sevemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EL DESE SEVEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL