Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

DİNLE KURANA.

Yorum

DİNLE KURANA.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

261

Okunma

DİNLE KURANA.

DİNLE KURANA.


Yirmi yıldır ülkeye salmışlar nefreti.
Gericiler yobazlar hileyle rüşvet yedi.
Aslan olmuşlar vatanda tilkilerle kedi.
Dinle kuranla sömürdüler hep bizi.


Birleşmişler ağalarla paşalar beyle.
Doğru söyleyenler hapiste şerefiyle.
Üretemez olmuşuz şehriyle köyüyle.
Dinle kuranla sömürdüler hep bizi.


Kimisine köşk düşmüş kimine saray.
Milyarlarla milyonlar pay edilmiş pay.
Batırmışlar güneşi karanlık olmuş ay.
Dinle kuranla sömürdüler hep bizi.


Fehmi.
Edirne’den uzaktadır serhat Ardahan.
Memleket ne hale geldi düşün bir an.
Tarım üretim yok her yer olmuş viran.
Dinle kuranla sömürdüler hep bizi.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dinle kurana. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dinle kurana. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNLE KURANA. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL