Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

CUMAMIZ BOYANDI NURA

Yorum

CUMAMIZ BOYANDI NURA

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

186

Okunma

CUMAMIZ BOYANDI NURA

CUMA BOYANDI NURA

Bugün arefe gecesi
Cuma boyandı nura
Müslümana zikir gecesi
Cumamız boyandı nura

Selavatla coşarlar
Zikirler coşarlar
Allah deyip koşarlar
Cumamız boyandı nura

Can ahmed selavat bekler
Selavat eden nurla gider
Müslüman yine Allah der
Cumamız boyandı nura

Kabul olsun dualar
Huzur bulsun kullar
İnşallah nurla dolarlar
Cumamız boyandı nura

Cuma günü çok değerli
Cuma günü çok kiymetli
Cuma günü çok bereketli
Cumamız boyandı nura

Cumada bir güzel anlar var
Selavat nur olur akar
Peygamberler nurla yatar
Cumamız boyandı nura

Küçük şair can yürek

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cumamız boyandı nura Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cumamız boyandı nura şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CUMAMIZ BOYANDI NURA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL