Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ba
barissaglam333

Sazımı aldım

Yorum

Sazımı aldım

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

216

Okunma

Sazımı aldım

Sazımı aldım

Üç bin aleviyi namladım adını yücelttim
Ben bu işi Haci bektaş Hünkâra haber saldım
Kafkas kartalı geldi piresiyle yardıma
Karıncayla pire elele verdi yandı dertden

Ali Haydar kaldırdı sazını caminin üstünde
Kızılelma derim , Turan derim dava bizimdir
Ara sıra baba Nazım’la sazımla dertleşirim
Sazımı aldım Neşet Ertaş’tan vursa saza derim

Barış Sağlam

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sazımı aldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sazımı aldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sazımı aldım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL