Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

Antika Gönüllü'm

Yorum

Antika Gönüllü'm

( 6 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

217

Okunma

Antika Gönüllü'm



Meleğimi
Kaybettim
Geri döner mi?


Aşk
Ateşim
Sarhoş
Gönlün antikası
Para eder mi?




25 Kasım 2022
Mersin
saat;09.05


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Antika gönüllü'm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Antika gönüllü'm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Antika Gönüllü'm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
28.4.2024 19:28:05
5 puan verdi
çok nefis bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL