Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ADEM74
ADEM74

AĞLARIM

Yorum

AĞLARIM

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

267

Okunma

AĞLARIM

AĞLARIM

Bu aşkın benimle zoru ne diye
Her gece feleğe sorar ağlarım
Hasret senden bana kaldı hediye
Gidişini hayra yorar ağlarım

Başımda esti hep sevda rüzgârı
Bitmedi içimde aşkın efkârı
Kaybettim sayen bütün vakarı
Girecek bir mezar arar ağlarım

Bana giydirdiler hep karaları
Dilimde bitmedi aşk naraları
Sinemde açılan tüm yaraları
Kendi ellerimle sarar ağlarım

Uykuları haram kılıp gözüme
Sel gibi yaşlarım düştü közüme
Ne zaman gülecek kader yüzüme
Düşlerimi ipe serer ağlarım

Yaktılar yıktılar vurdular bana
Ne hain tuzaklar kurdular bana
Adem’im şanımı sordular bana
Her soruya cevap verir ağlarım
ADEM AYDINLI 25.04.2024

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
25.4.2024 22:52:15
Sözüm sana değil dertli özüme
Yalan ise aşkın, vursun gözüme
Kara sular indi, son dem dizime
Her gece kendimi yerer ağlarım... H.C.ÖRS,

Aşk sevda adına sitem yüklü anlamlı dizelerdi beğenerek okudum. Kabul buyurursanız bir dörtlük ile eşlik etmek istedim. Nice kalıcı şiirlere diyor esenlikler diliyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL