Başkalarının yanlışlarından öğrenmeliyiz. hepsini kendimiz yapacak kadar bol zamanımız yok. grucho marx
AVAZ
AVAZ
VİP ÜYE

HALİNE BAKMIYOR HASPAM

Yorum

HALİNE BAKMIYOR HASPAM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

226

Okunma

HALİNE BAKMIYOR HASPAM

alınca eline bir kurşun kalem
ben de şair oldum sanıyor haspam
yazınca bir iki yalandan kelam
gerçek sırrı buldum sanıyor haspam

haberi yok sorsan, sesten uyaktan
bir adım gidemez versen ayaktan
el almış bak bir de usta çıraktan
bade içtim doldum sanıyor haspam

oturmuş yaslanmış yastığın başına
toplamış milleti almış başına
yalandan vuruyor mızrap döşüne
divan sazı çaldım sanıyor haspam

anlamaz rediften bilmez cinastan
nasibin almamış pirden, yunus’tan
dem vurur dergahtan hırka libastan
deryalara daldım sanıyor haspam

yazmayı aşmış da okuyor bir de
kim bilir kendini görüyor nerde
bir avaz ağzına geleni der de
ozanlara dildim sanıyor haspam

FATİH ŞAHİN IŞIK
AVAZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Haline bakmıyor haspam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haline bakmıyor haspam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALİNE BAKMIYOR HASPAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL