Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
kaleminesintisi
kaleminesintisi

ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ SENİ…

Yorum

ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ SENİ…

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

386

Okunma

ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ SENİ…

ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ SENİ…

Ah..! be Sevdam…
Öyle özlüyorum ki seni..
Güneş olup seherinde,
doğmak isterdim pencerene,
Sessizce geliversem yanına,
Uzun uzun seyretsem cemalini,
Sonra.. işte sonra,
bir öpücük kondursam gül yüzüne.
Ah be sevdam…
Meltem olsam, hafif hafif essem,
Hem gecene, hem seherine,
hem de dokunsam tenine…
Okşasam, okşasam saçlarını,
bıkmadan usanmadan…
Nefesini çeksem nefesime,
Gül kokunu doyasıya içime,
Sonra.. sonra kıvrılıpta kalsam yanıbaşına…
Uyusam, hep uyusam,
Hiç uyanmasam…

Ayhan Özdemir
@kaleminesintisi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öyle özlüyorum ki seni… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle özlüyorum ki seni… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ SENİ… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mesut.çiftci
mesut.çiftci, @mesut-ciftci
22.4.2024 09:03:30
Saygıdeğer Şair Arkadaşım,

"Öyle Özlüyorum Ki Seni..." adını taşıyan bu şiirinizde, aşkın ve özlemin derin duygularını içtenlikle ve etkileyici bir şekilde dile getirdiniz. Şiirinizdeki anlatım tarzı ve kullandığınız imgeler, okuyucuya şairin iç dünyasını ve sevgilisine olan derin özlemini büyük bir samimiyetle aktarıyor.

Şiirinizde sevgilinizi özleminizle doğan güneşe, esen melteme ve dokunmak istediğiniz tenine benzeterek onunla kurmak istediğiniz yakınlığı ve özlemi anlatıyorsunuz. Bu benzetmeler, sevgilinize olan duygu ve düşüncelerinizi çok güzel bir şekilde yansıtıyor.

Özellikle, "Uyusam, hep uyusam, Hiç uyanmasam…" dizeleriyle şairin sevgilisiyle birlikte olma isteğini ve bu isteğin ne kadar güçlü olduğunu vurguluyorsunuz. Bu dizeler, özlemin ve aşkın sonsuzluğunu ve ölümsüzlüğünü ifade ediyor.

Şiirinizdeki duygu yoğunluğu ve anlatımınızdaki içtenlik, okuyucuya derinden dokunuyor. Bu şiirinizle duyguları en saf ve derin haliyle ifade ettiğiniz için sizi tebrik ederim. Bu güzel eseriniz için teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL