Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
At
Atacan Çapraz

Sessizliği Yeğledim.

Yorum

Sessizliği Yeğledim.

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

405

Okunma

Sessizliği Yeğledim.

Derdimi anlatamazken kelimelerle
Nasıl koşayım neşeye?
Şaşırıyorsunuz sessizliğime
Selam söylerken çığlıklara

Kapatırken gözlerimi
Unutuyordum üzüntüleri
Bırakmak için her şeyi
Seçmiştim sadece uyumayı

Düşündüm bir çözüm bulmayı
Söylemeyin onu aramadığımı
Göze almıştım kaybolmayı
Ama dermanı yoktu derdin

Öğrendim onunla yaşamayı
Bırakamadım fakat ağlamayı
Anlamıştım imkansızlığı
Seçiyorum artık o derin sessizliği

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sessizliği yeğledim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizliği yeğledim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sessizliği Yeğledim. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL