Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Sezer Sözer
Sezer Sözer

SÖZÜMÜ ETME

Yorum

SÖZÜMÜ ETME

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

338

Okunma

SÖZÜMÜ ETME

Seni memnun edecek varsa başkası
Benden bahsetme ki beni tanımasın
Tutabilecekse verdiği vaatleri
Sözümü etmede senden soğumasın

Yaşarsan hiç kahrolmayıp üzülmeden
Tamam razıyım git, hadi var git ele
Sevileceksen incinip kırılmadan
Sözümü etme, kimseye acı verme

Yüreğinde gerçek bir aşk yaşıyorsa
İyi bir insan girdiyse hayatına
Sevip sana gözü gibi bakıyorsa
Sözümü etme ki mutlu olasın

Dönecekse dünyan cennet bahçesine
Ellerin her dem sıcağa değecekse
Bir zulüm görmeden yüzün gülecekse
Sözümü etme, sevenini sev sende

Sezer Sözer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sözümü etme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözümü etme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZÜMÜ ETME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL