Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kaleminesintisi
kaleminesintisi

UNUTMAK KOLAY MI…

Yorum

UNUTMAK KOLAY MI…

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

415

Okunma

UNUTMAK KOLAY MI…

UNUTMAK KOLAY MI…

Unutmak..
Unutmak kolay mı sanırsın,
Hasretin hançeri saplanmışken
yüreğime,
Geceye saklarken sessiz çığlığımı,
Her gece, her gece,
Hasret yağmurları yağarken gözlerime,
Sessiz sessiz ağlarken ben,
Kırmızı yağmurlar toplarken avuçlarıma,
Alev alev yanarken yüreğim,
Nasıl unutur bu gönül sevdiğim,
Söylermisin seni.
Nasıl unutur.. nasıl unutur..

Ayhan Özdemiir
@kaleminesintisi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unutmak kolay mı… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmak kolay mı… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMAK KOLAY MI… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL