Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hacı gürbüz
hacı gürbüz

ÖĞRENDİM Kİ / 114

Yorum

ÖĞRENDİM Kİ / 114

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

316

Okunma

ÖĞRENDİM Kİ / 114

ÖĞRENDİM Kİ / 114

İçim sıkılıyor haykırmak istiyorum bu derin boşluğa

★☆★H Gürbüz

7 renk 10 rakam ve 7 nota vardır Önemli olan bunlarınan ne yaptığınızdır

★☆★H Gürbüz

Korkunun olduğu yerde mutluluk yoktur

★☆★H Gürbüz

En fakir adam bir kuruşu olmayan değil bir hayali olmayandır

★☆★H Gürbüz

Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar

★☆★H Gürbüz

Bazen başkalarını affetmek yetmez bazen insanın kendisini affedebilmesi de gerekiyor

★☆★H Gürbüz

Elleriniz okyanus ya da bir yıldız ne olursa olsun her şey tam olarak aynı malzemeden yapılmıştır

★☆★H Gürbüz

Arkadaşlıklar hazinelerdir bir sadık arkadaş on bin akrabaya bedeldir

★☆★H Gürbüz

Seni sevmek ölümü özlemektir yalnızlığın kollarında

★☆★H Gürbüz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öğrendim ki / 114 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğrendim ki / 114 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖĞRENDİM Kİ / 114 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL