İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

BEKLERİM SENİ.

Yorum

BEKLERİM SENİ.

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

291

Okunma

BEKLERİM SENİ.

BEKLERİM SENİ.

BEKLERİM SENİ.
Özlemin benim boynumu büktü.
Mecnun yaptın canım sen beni.
Yine akşam oldu karanlık çöktü.
İnternet’te gözüm beklerim seni.


Resmin bile bana fayda etmedi.
Saatler zaman say say bitmedi.
Hayalin önümden bir an gitmedi.
İnternet’te gözüm beklerim seni.


Hasretin kalbime vurdukça vurdu.
Gönlüm yüreğim hep seni sordu.
Sanki dünya durdu zaman durdu.
İnternet’te gözüm beklerim seni.


Fehmi.
Ne yaptımsa canım inan olmadı.
Sensiz gözlerim can uyku tutmadı.
Geldi hayalin bana beni unutmadı.
İnternet’te gözüm beklerim seni.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beklerim seni. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklerim seni. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLERİM SENİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL